Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iOS 10 staat nu op bijna tachtig procent van alle geschikte iOS-apparaten

Geschreven door
Geplaatst op22 februari 2017, 18:50 CategorieiPad

Apple heeft naar buiten gebracht dat iOS 10 momenteel op bijna tachtig procent van alle geschikte iOS-apparaten staat. De oudere versies van het besturingssysteem hebben daardoor alleen maar moeten inleveren.

iOS 10 bereikt bijna 80%

Het is nu vijf maanden geleden dat Apple iOS 10 heeft gelanceerd voor iPhone, iPad en iPod. Vandaag komt naar buiten dat deze versie van het besturingssysteem op 79 procent van alle actieve en geschikte iOS-apparaten staat. De cijfers zijn afkomstig van Apple zelf en zijn eigenlijk bedoeld voor ontwikkelaars, maar levert voor de rest van de mensen vaak ook een positief beeld af. Ontwikkelaars weten in elk geval zeker dat ze bijna tachtig procent van de iOS-gebruikers kunnen bereiken met hun game of app en dat is waardevolle informatie.

Momenteel is het zo dat zestien procent nog altijd op iOS 9 draait, de vorige versie van het populaire besturingssysteem. Vijf procent draait op een nog oudere versie. De groei van iOS 10 is iets sneller verlopen dan die van iOS 9: vijf maanden nadat die versie van het systeem beschikbaar was, stond het op 77 procent. Ondertussen werkt Apple natuurlijk aan iOS 11, waar we ook al de eerste geruchten over hebben gehoord. Mogelijk kondigt Apple tijdens de aankomende WWDC iOS 11 aan, evenals de systemen voor andere Apple-apparaten.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.