Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPhone 8 wordt niet geleverd met een adapter voor koptelefoon’

Geschreven door
Geplaatst op13 februari 2017, 9:55 CategorieiPhone

Naar verluidt zal Apple de iPhone 8, die later dit jaar wordt aangekondigd, niet gaan leveren met een adapter voor de koptelefoon. Daarnaast zou er een accessoire worden uitgebracht waarmee je de telefoon draadloos kunt opladen.

iPhone 8 zonder adapter voor koptelefoon – gerucht

Wanneer de iPhone 8 in de herfst van dit jaar wordt gelanceerd, zullen consumenten het zonder een adapter voor de koptelefoon moeten doen. Net zoals de iPhone 7 Plus, zal ook de iPhone-iteratie van dit jaar zonder koptelefoonaansluiting worden uitgebracht, waardoor je dus een adapter nodig hebt om bedraad muziek te kunnen luisteren. Toen de iPhone 7 Plus werd gelanceerd zat die adapter er nog bij — maar dit jaar zal dat dus mogelijk niet het geval zijn. Ook zal er geen Lightning-naar-usb-type-c-kabel worden meegeleverd.

Daarnaast wordt er nogmaals beweerd dat de iPhone 8, die mogelijk in de versies wordt uitgebracht, draadloos opgeladen kan worden. Maar de accessoire die je daarvoor nodig hebt, zal ook niet standaard meegeleverd worden. De pad zou je dus straks los moeten kopen, wanneer je de iPhone 8 draadloos wilt opladen. Het draadloos opladen zou mogelijk nog wel gaan middels een speciale contact aan de achterkant van het toestel, zoals dat bijvoorbeeld gebeurt met smartwatches zoals de Apple Watch of bijvoorbeeld de Samsung Gear S3.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.