Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo lanceert betaalbare Miix 320 met Windows 10

Geschreven door
Geplaatst op27 februari 2017, 10:53 CategorieWindows

Lenovo breidt zijn assortiment met hybride tablets wederom uit. De Chinese fabrikant komt met de Miix 320, een betaalbare hybride tablet met Windows 10. Volgens Lenovo is dit model ideaal om onderweg te kunnen werken, te lezen, media te bekijken en je social media bij te werken.

Lenovo Miix 320

De Miix 320 is een zogenaamde hybride tablet, wat betekent dat het toetsenbord losgekoppeld kan worden en het scherm dienst doet als stand-alone tablet. Gecombineerd met het toetsenbord heb je een laptop tot je beschikking.

De Lenovo Miix 320 is voorzien van een 10.1-inch ips lcd-display met een resolutie van 1.920 bij 1.200 pixels. Onder de motorkap zien we een Intel Atom X5-processor terug, vergezeld door Intel HD graphics, maximaal 4GB aan werkgeheugen en maximaal 128GB aan opslaggeheugen. Er is één usb type-c-poort aan boord, net als twee usb 2.0-poorten en een microHDMI-poort.

De tablet weegt 550 gram, komt met Dolby Advanced Audio-speakers en draait op Windows 10-software. De batterijduur van de tablet bedraagt ongeveer 10 uur. Natuurlijk zijn ook bluetooth en WiFi aan boord, en je kunt zelfs kiezen voor een versie met 4G/LTE voor mobiel internet.

Lenovo brengt ook een Active Pen op de markt die je als accessoire voor je hybride tablet aan kunt schaffen.

Prijs en beschikbaarheid

De Lenovo Miix 320 (incl. toetsenbord) is begin april beschikbaar vanaf 269 euro. De versie incl. toetsenbord en 4G/LTE is begin april beschikbaar vanaf 399 euro.

  • Delen:
Lenovo Miix 320
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.