Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘De LG G6 is niet heel veel groter dan voorganger LG G5’

Geschreven door
Geplaatst op22 februari 2017, 14:22 CategorieAndroid

Iemand heeft mogelijk de LG G6 naast de LG G5 neergelegd, om te laten zien dat de nieuwe phablet niet veel groter wordt dan zijn voorganger. Hoe die persoon aan het nieuwe toestel komt, is helaas niet bekendgemaakt.

LG G6 naast de LG G5

Vandaag verschijnt er wederom een lek op het internet over de LG G6. Tenminste, over iets waarvan we vermoeden dat het de G6 is. De persoon die de foto heeft gemaakt, heeft de G6 naast voorganger LG G5 neergelegd. Daardoor is te zien dat de G6 niet heel veel groter is dan de G5, ondanks het feit dat het scherm wel groter moet zijn. Het verschil zou o,4-inch zijn, aangezien de G5 een scherm van 5,3-inch heeft en de G6 mogelijk een 5,7-inch variant. Het is niet bekend hoe de persoon aan het onaangekondigde toestel is gekomen, helaas.

Daarnaast heeft LG zelf nog een video de wereld in geholpen over het toestel. Het ziet ernaar uit dat de fabrikant nu dagelijks iets naar buiten brengt over de phablet. In de video kunnen we zien hoe het nieuwe camerasysteem werkt. Het bovenste gedeelte van het scherm laat het directe zicht zien, terwijl je aan de onderkant een preview van de gemaakte foto krijgt. LG zal de LG G6 op zondag 26 februari tijdens Mobile World Congress 2017 gaan aankondigen. Die dag komen we eindelijk alles over het nieuwe toestel te weten.

  • Delen:
LG G6
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.