Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De LG G6 wordt voorzien van 32-bit quad-DAC-systeem

Geschreven door
Geplaatst op13 februari 2017, 16:52 CategorieAndroid

De LG G6 krijgt een 32-bit quad-DAC-systeem. Dit systeem is ook aanwezig in de V20 van de fabrikant, maar zou een upgrade hebben gehad. Daarnaast zullen gebruikers in staat zijn de kwaliteit van het geluid per oordop aan te passen.

LG G6 met 32-bit quad-DAC-systeem

Hoewel het nog een paar weken duurt voordat LG officieel de LG G6 uit de doeken zal doen, komt er toch steeds meer informatie over het toestel op straat te liggen. Die informatie komt niet alleen vanuit geruchtenmolens, maar is ook te vinden op de eigen websites van de fabrikant. Zoals bijvoorbeeld het nieuws dat de G6 wordt voorzien van een 32-bit quad-DAC-systeem. Dat staat beschreven op de Koreaanse website van het bedrijf. Het systeem zou vergelijkbaar moeten zijn met het audiosysteem dat we tevens in de LG V20 aantreffen.

Maar het zou dan uiteraard wel om een verbeterde versie van dat systeem gaan. Zo kunnen toekomstige eigenaars van de LG G6 de kwaliteit van het geluid aanpassen per oordop zodat er een betere balans in het geluid waar te nemen zal zijn, belooft de fabrikant. Daarnaast krijgt de G6 een koptelefoonaansluiting — een feature waarvan je niet verwacht dat die voor differentiatie kan zorgen, maar inmiddels wel gebruikt kan worden in de marketingstrijd voor de consument. Op zondag 26 februari zal deze nieuwe phablet van LG worden onthuld.

  • Delen:
LG G6
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.