Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De LG G6 wordt voorzien van een cameramodus voor voedsel

Geschreven door
Geplaatst op16 februari 2017, 10:05 CategorieAndroid

LG heeft zelf meer bekendgemaakt over de nog altijd onaangekondigde LG G6, een phablet die eind februari wordt aangekondigd. Het toestel zou namelijk worden voorzien van een speciale camerafunctie, waarmee foto’s van eten goed tot hun recht kunnen komen.

Camera van LG G6 krijgt voedselmodus

Hoewel LG nog altijd de LG G6 niet heeft aangekondigd, maakt het bedrijf zelf wel steeds meer bekend over het apparaat. Zo wordt de camera voorzien van enkele slimme functies. De eerste slimme functie die wordt genoemd, is de vierkante modus. Met die modus is het mogelijk een foto te maken met de ene helft van het scherm en die te bekijken op de andere helft van het scherm. Ook zal er een voedselmodus aanwezig zijn, die de kleuren automatisch bijstelt zodat het eten op de foto goed tot zijn recht komt, aldus LG.

Over de LG G6 wordt gezegd dat het een opvallend scherm krijgt. De grootte is niet zo afwijkend met zijn 5,7-inch, het gaat meer om de schermverhouding van 18:9. Daardoor zou het scherm een veel groter breedbeeldeffect kunnen creëren dan andere smartphones van dit moment. De resolutie zou 1.440 bij 2.880 pixels moeten zijn, wat neerkomt op een uiterst scherpe pixeldichtheid van 564 pixels per inch. LG zou de techniek QHD+ noemen. Ook zou het apparaat een compacte body krijgen, evenals een goede camera op de achterkant.

  • Delen:
LG G6
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.