Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG kondigt nieuwe phablet aan: de LG X Power 2 met 5,5″-scherm

Geschreven door
Geplaatst op24 februari 2017, 9:41 CategorieAndroid

LG heeft, zo vlak voor de Mobile World Congress in Barcelona, een nieuwe phablet aangekondigd, namelijk de LG X Power 2. Dit is een grote smartphone die is voorzien van een 5,5″-scherm en accu van maar liefst 4500 mAh.

Dit is de LG X Power 2

Terwijl pers en publiek zit te wachten op de aankondiging van de LG G6, kondigt LG heel vrolijk een (mogelijke) budgetphablet aan: de LG X Power 2. Dit is de opvolger van de eerste X Power, die in Nederland te koop is voor een bedrag van onder de 200 euro en beschikt over een 5,3″-scherm. De X Power 2 heeft een scherm van 5,5-inch en een accu van 4500 mAh. Niet alleen het scherm, maar ook de accu is groter dan bij de voorganger het geval is. De grote smartphone zou het, volgens LG, met gemak twee dagen moeten kunnen uithouden.

En wanneer de accu leeg is, zou die binnen twee uur weer opgeladen zijn, aldus de fabrikant. De LG X Power 2 draait op Android 7.0 Nougat en beschikt over een 1,5 GHz octacore-processor. Aan boord zit 16 GB aan interne opslagruimte (dat uitbreidbaar is met een micro-sd-kaart) evenals 2 GB aan werkgeheugen. Ook is er een camera van dertien megapixel en een frontcamera van vijf megapixel. Het is nog niet bekend wat het toestel moet kosten en wanneer het wordt uitgebracht, maar tijdens MWC 2017 horen we ongetwijfeld meer van LG.

  • Delen:
LG G4
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.