Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Meer informatie over en nog een foto gelekt van de LG G6

Geschreven door
Geplaatst op3 februari 2017, 9:37 CategorieAndroid

Er is meer informatie over de LG G6 naar buiten gekomen. Daarnaast is er wederom een foto gelekt waar het toestel mogelijk op staat. De verwachting is dat LG het apparaat tijdens Mobile World Congress 2017 zal presenteren.

LG G6 wederom op de foto gezet

De verwachting is dat LG de LG G6 tijdens de aanstaande Mobile World Congress 2017 zal presenteren. Maar in wat voor vorm en of het bij één product blijft, is nu ineens niet duidelijk. Er zijn namelijk een hoop merknamen opgedoken die allemaal betrekking kunnen hebben op de onaangekondigde phablet. Zo komen onder meer de namen G6 Compact en G6 Lite voorbij, wat doet suggereren dat de fabrikant ook aan kleinere of misschien zelfs minder krachtige versies van deze smartphone werkt. Maar niets lijkt echter zeker te zijn op dit moment.

Er is ook nog helemaal niets naar buiten gekomen over de namen en of LG dus daadwerkelijk meerdere soorten van dezelfde smartphone zal uitbrengen. Naast Compact en Lite, zijn ook de namen G6 Prix, G6 Young, G6 Forte en zelfs G6 Fit en G6 Sense voorbijgekomen. Zou LG ook wearables willen uitbrengen onder dezelfde lijn? Alles lijkt op dit moment nog open te staan. LG presenteert op zondag 26 februari zijn nieuwste producten en wellicht gaan we dus veel meer zien dan alleen de LG G6 — mogelijk dus ook een fitnesstracker of smartwatch.

  • Delen:
LG G6
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.