Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Meer teasers verschenen over de LG G6: duurzaam en betrouwbaar

Geschreven door
Geplaatst op15 februari 2017, 9:48 CategorieAndroid

Er zijn wederom twee teasers verschenen die mogelijk wat meer vertellen over de onaangekondigde phablet LG G6. De fabrikant is voornemens het toestel op zondag 26 februari aan te kondigen tijdens de Mobile World Congress 2017 in Barcelona.

LG G6: duurzaam en betrouwbaar?

Ondanks het feit dat de LG G6 nog niet is onthuld, weten we mogelijk al een hele hoop over het toestel. Zo zijn er ook al een aantal dingen bevestigd. Maar dat betekent niet dat er nog altijd ruimte is voor dingen die we nog niet weten en van die ruimte maakt LG dankbaar gebruik als we naar de volgende twee teasers kijken. Zo wordt er op de eerste teaser het woordt ‘reliabillity’ gebruikt. Mogelijk heeft dit betrekking op de duurzaamheid van het toestel en zou het niet zomaar kapot moeten gaan wanneer je hem een keer laat vallen.

Daarnaast is er een teaser verschenen waarin de woorden “resist more, under pressure” staan. Mogelijk heeft dit te maken met betrouwbaarheid of iets met een waterdicht karakter. Dinsdag kwam in het nieuws dat de LG G6 mogelijk een accu krijgt die niet te vervangen zou zijn. En wanneer een telefoon of tablet helemaal waterdicht is, dan kunnen accu’s ook niet vervangen worden. Het wachten is nu op de presentatie van het toestel, dat steeds dichterbij komt. Op zondag 26 februari horen we er ongetwijfeld meer over.

  • Delen:
LG G6
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.