Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Motorola kondigt nieuwe Moto Mods aan, waaronder een gamepad

Geschreven door
Geplaatst op27 februari 2017, 10:10 CategorieAndroid

Motorola heeft tijdens Mobile World Congress 2017 enkele nieuwe Moto Mods voor de Motorola Z gepresenteerd, waaronder een gamepad. Deze Mods moeten in de eerste helft van 2017 worden uitgebracht, aldus de fabrikant.

Meer Moto Mods voor de Motorola Z-lijn

Motorola heeft tijdens Mobile World Congress 2017 de Moto G5 en Moto G5 Plus aangekondigd. Beiden zijn smartphones met een schermformaat van kleiner dan 5,5-inch, dus nemen we ze niet mee op Tablets Magazine. Wat we wel meenemen zijn de nieuwe Moto Mods die de fabrikant heeft gepresenteerd voor de Motorola Moto Z-lijn. Eerder beloofde het bedrijf jaarlijks twaalf van deze Mods uit te zullen brengen en de eerste lading voor dit jaar is nu gepresenteerd. Deze Mods verschijnen in de eerste helft van 2017.

De eerste Mod is een powerpack, die de smartphone van extra energie moet voorzien wanneer de accu leegraakt. Ook is er een speciale adapter aangekondigd, die de Moto Mod los van het toestel kan opladen, evenals een Mod voor snel en een Mod voor draadloos opladen. Ook is er een gamepad aangekondigd, die de Moto Z kan omtoveren tot een soort PlayStation Vita (of Nintendo Switch, als je dat wil). Helaas zijn er verder nog geen details vrijgegeven en weten we niet wat de Moto Mods gaan kosten en wanneer ze zullen worden uitgebracht.

  • Delen:
Motorola Moto Z Play
Motorola Moto Z Play
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.