Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Niantic voegt deze week 80 nieuwe Pokémon toe aan Pokémon GO

Geschreven door
Geplaatst op15 februari 2017, 14:24 CategorieGaming

Ontwikkelaar Niantic heeft bevestigd dat spelers van Pokémon GO deze week tachtig nieuwe Pokémon mogen verwelkomen in het populaire spel. Deze Pokémon komen uit de tweede generatie spellen, die Pokémon-trainers beter kennen als Gold en Silver.

80 nieuwe Pokémon in Pokémon GO

Ontwikkelaar Niantic heeft tegenover de techwebsite Venturebeat bevestigd dat Pokémon GO vanaf deze week tachtig nieuwe Pokémon zal krijgen. Het gaat hier om de monsters uit de tweede generatie, uit de spellen Pokémon Gold en Silver. In tegenstelling tot de Pokémon die eerder werd toegevoegd, de baby-Pokémon, hoef je nu niet te wachten totdat je een ei uitbroedt in de hoop dat daar dus een nieuw beestje in zit. Nee, de Pokémon uit Gold en Silver kom je gewoon tegen op straat, net zoals het gros van de andere beesten in het spel.

Daarnaast voegt de ontwikkelaar nog een aantal dingen toe. Zo krijg je toegang tot meer outfits en accessoires, zijn er nieuwe evolutie-items (nodig voor de nieuwe beesten) en worden er nieuwe Berries toegevoegd. Daarnaast wordt de gameplay met betrekking tot het tegenkomen van Pokémon aangepast, al is het nog niet helemaal duidelijk wat dat precies inhoudt. Wanneer de update precies verschijnt, is op moment van schrijven ook nog niet helemaal duidelijk. Maar dat de update deze week verschijnt, is dus bevestigd door de ontwikkelaar.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.