Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nougat voor Honor 6X verschijnt toch mogelijk wat later

Geschreven door
Geplaatst op7 februari 2017, 9:36 CategorieAndroid

Android 7.0 Nougat is onderweg voor Honor 6X, maar komt waarschijnlijk iets later aan dan de beloofde maand maart. De fabrikant laat nu weten dat de update gepland staat voor de eerste helft van 2017.

Nougat voor Honor 6X onderweg

Honor heeft gereageerd op het bericht dat de Honor 6X in maart de update naar Android 7.0 Nougat in de vorm van de Android-skin EMUI 5.0 zou ontvangen. Nougat voor Honor 6X is inderdaad onderweg, maar hoeft niet per se in maart te worden uitgebracht. De eerder genoemde releasemaand maart had betrekking op een specifiek recensietoestel en was eigenlijk niet bedoeld voor publicatie. De fabrikant, onderdeel van Huawei, laat weten dat de Nougat-update ergens in de eerste helft van 2017 moeten verschijnen, maar kan niet specifieker zijn.

Dat betekent dat Nougat voor Honor 6X in maart kan arriveren, maar het kan dus ook iets later gebeuren. EMUI 5.0 is geen kale, maar een behoorlijk aangepaste versie van het mobiele besturingssysteem Android. De meest recente versie van EMUI is 5.0, maar de Honor 6X wordt nog geleverd met 4.1. Het is nu dus nog even afwachten wanneer we de update mogen ontvangen. Als het zover is, dan zullen we daar tegen die tijd over schrijven. Tot die tijd moeten we het dus doen met ‘eerste helft 2017’, die nog maar net begonnen is.

  • Delen:
Honor 6X
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.