Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nvidia rolt Nougat-update voor Nvidia Shield Tablet uit

Geschreven door
Geplaatst op9 februari 2017, 22:23 CategorieAndroid

Fabrikant Nvidia heeft laten weten dat de update naar Android 7.0 Nougat vanaf nu wordt uitgerold naar beide versies van de Shield Tablet. De update kan binnen nu en enkele dagen aankomen op de tablet die helemaal gericht is op gaming en mediaconsumptie.

Download Nougat voor de Shield Tablet

De Nvidia Shield Tablet K1 wordt op dit moment gezien als één van de beste tablets met Android, ook al stamt de hardware alweer uit 2014. De tablet is uitermate geschikt voor gaming, maar mettertijd heeft Nvidia laten zien dat de tablet meer in zijn mars heeft. Dat komt onder andere doordat de fabrikant beide versies van de tablet blijft ondersteunen met nieuwe software-updates, waardoor het apparaat niet snel gedateerd aan zal voelen. Nvidia heeft laten weten dat de update naar Nougat vanaf nu wordt uitgerold.

En dat betekent dat je de update binnen nu en enkele dagen zal ontvangen op de gaming-tablet. Nougat wordt onderdeel van de 5.0-update, die onder meer ondersteuning toevoegt voor de nieuwe controller die wordt meegeleverd met de nieuwe Nvidia Shield met Android TV. Daarnaast krijgt de Shield Tablet natuurlijk toegang tot de bekende Nougat-functies waar steeds meer smartphones en tablets toegang tot krijgen, zoals splitscreen en het beter kunnen beheren van je notificaties. Ook zijn er een aantal verbeteringen aan Doze doorgevoerd.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.