Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus rolt OxygenOS 4.0.3 uit voor OnePlus 3 en OnePlus 3T

Geschreven door
Geplaatst op10 februari 2017, 9:35 CategorieAndroid

Fabrikant OnePlus heeft laten weten dat eigenaars van een OnePlus 3 of OnePlus 3T nu de nieuwste versie van OxygenOS kunnen verwachten. De uitrol van de update is namelijk van start gegaan, waardoor je in de komende dagen de notificatie kunt verwachten.

Download OxygenOS 4.0.3 voor OnePlus 3 en OnePlus 3T

Het team dat bij OnePlus verantwoordelijk is voor de updates van het besturingssysteem OxygenOS was er even tussenuit, maar is inmiddels teruggekeerd. Vanaf vandaag is er een nieuwe update beschikbaar voor het OS, dat draait op de OnePlus 3 en OnePlus 3T. De uitrol van OxygenOS 4.0.3 is inmiddels van start gegaan en dat betekent dat je in de komende dagen de notificatie kunt verwachten. Dat uitrollen gebeurt in verschillende fases. Mocht je de update deze week niet meer ontvangen, dan moet je nog wat extra geduld opbrengen.

Zoals het versienummer al doet vermoeden staat OxygenOS 4.0.3 in het teken van bugfixes en prestatieverbeteringen. Zo werkt de slimme wifi-assistent nu beter. Mocht je voor een langere periode een slechte wifi-verbinding hebben, dan zal het systeem automatisch terugschakelen naar de mobiele internetverbinding. Daarnaast zouden apps, als die van de camera en bijvoorbeeld berichtendienst Line, beter moeten werken en moeten foto’s die in de avond worden gemaakt er nu beter uitzien. De update kan elk moment binnenkomen.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.