Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Ook de OnePlus 5 krijgt een design met gebogen schermranden’

Geschreven door
Geplaatst op28 februari 2017, 9:20 CategorieAndroid

Er zijn nieuwe geruchten verschenen over de OnePlus 5: het toestel zou een scherm met gebogen randen en een camera van 23 megapixel krijgen. Ook zouden de consumenten de keuze voor een model van 256 GB gaan krijgen.

OnePlus 5 met gebogen schermranden – gerucht

Vandaag zijn er geruchten vanuit Zuid-Korea verschenen over de OnePlus 5, de mogelijke opvolger van de OnePlus 3T. Mocht je je afvragen wat er met de OnePlus 4 gebeurd is — die komt er waarschijnlijk niet. Het cijfer vier wordt in China gezien als een ongeluksgetal, omdat het woord erg lijkt op het woord voor de dood. Over de nieuwe OnePlus wordt in elk geval nu gezegd dat het van een design met gebogen schermranden wordt voorzien, vergelijkbaar met toestellen als de Samsung Galaxy S7 Edge en mogelijk ook de Galaxy S8.

Onder de motorkap zit mogelijk een Qualcomm Snapdragon 835-processor. De OnePlus 3T was al voorzien van een Snapdragon 821-chipset, waardoor de kans dus groot is dat OnePlus wederom een stapje omhoog gaat. Daarnaast zou er op de achterkant een 23 megapixel-camera zitten. De frontcamera zou over een zestien megapixel-camera beschikken. Verder zouden aanwezig zijn: een accu van 4000 mAh, usb-type-c, 6 of 8 GB werkgeheugen en een optie met 256 GB aan interne opslagruimte. Wanneer de OnePlus 5 wordt aangekondigd, is niet bekend.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.