Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ook specificaties Samsung Galaxy S8 liggen op straat

Geschreven door
Geplaatst op24 februari 2017, 9:10 CategorieAndroid

Volgende maand wordt mogelijk de Samsung Galaxy S8 aangekondigd, maar nu liggen de specificaties mogelijk al op straat. Donderdag lekte eerder al de specs van het grotere broertje van de S8, namelijk die van de Galaxy S8 Plus.

Dit zijn de specs van de Samsung Galaxy S8

Nadat we donderdag al te zien kregen wat voor specificaties de Samsung Galaxy S8 Plus gaat krijgen, zien we vandaag dat ook de specs van de reguliere variant van de Galaxy S8 op straat liggen. Uiteraard zal het toestel beschikken over ondersteuning voor 4G. Het scherm van de phablet zal 5,8-inch groot zijn en worden voorzien van een QHD+-resolutie. Op de achterkant zit een camera van twaalf megapixel, terwijl de frontcamera beschikt over acht megapixel. Ook deze grote smartphone is voorzien van een IP68-certificatie en is dus water- en stofdicht.

Verder lijkt de Samsung Galaxy S8 enorm veel op de S8 Plus qua specificaties. Alleen het schermformaat lijkt af te wijken. Ook de reguliere S8 krijgt namelijk een irisscanner. Daarnaast zal Samsung Knox aanwezig zijn voor de beveiliging en krijgt ook deze versie 4 GB aan werkgeheugen en 64 GB aan opslagruimte. Verder is er ondersteuning voor Android Pay en draadloos opladen en zijn de speakers afgesteld door AKG. Ook draait het toestel op Android, waarschijnlijk is dat de meest recente versie van het systeem: Android 7.0 Nougat.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.