Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Oppo Find 9 zou zowel midrange als high-end variant krijgen

Geschreven door
Geplaatst op1 februari 2017, 0:10 CategorieAndroid

De Oppo Find 9 zou volgens een nieuw Chinees lek zowel een midrange als een high-end variant krijgen. De midrange variant krijgt volgens dit gerucht een Snapdragon 653-processor, de high-end variant een supersnelle Snapdragon 835.

Wachten

Dat laatste betekent ook dat we er nog even op moeten wachten. Want de Snapdragon 835 zal volgens andere geruchten voorlopig alleen in de – eveneens nog onaangekondigde – Samsung Galaxy S8 zitten.

Hoge schermresolutie

Beide phablets krijgen volgens het gerucht een 5,5-inch scherm met 2K resolutie. Vooral voor de midrange variant lijkt dat nogal overdreven. Voorts is er een keuze mogelijk tussen 4GB of 6GB ram, en 64GB of 128GB opslaggeheugen. De selfie-vriendelijke telefoon krijgt hoogstwaarschijnlijk een 16-megapixelcamera. De achtercamera zou foto’s maken in een resolutie van 21 megapixel.

Frameloos design

Het design van het toestel zou enigszins lijken op dat van de Nubian Z11. Frameloos, met hele dunne randen dus.

Batterij

Verder wordt er in de Chinese informatie geschreven over een ‘41000 mAh’ batterij, waar wij voor het gemak maar een nulletje vanaf halen. Het zal wel een tikfout zijn, anders heb je echt een baksteen in je zak. Met 4100 mAh is het nog steeds een zeer krachtige batterij.

Boven de 500 euro

In China zou de goedkoopste variant op zo’n 543 euro worden geprijsd. Maar of alles wat hier boven staat klopt, is nog uiterst onzeker. Oppo is al maanden met de Find 9 bezig en er zijn al vele geruchten geweest. Het bedrijf laat echter zelf niets los over het nieuwe vlaggenschip. Dus alles is een beetje een gok.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.