Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Outlook op iOS ondersteunt nu verschillende add-ins, zoals Giphy

Geschreven door
Geplaatst op3 februari 2017, 9:19 CategorieApplicaties

De Outlook-applicatie van Microsoft voor iOS ondersteunt nu verschillende zogenoemde add-ins, waaronder het bekende Giphy. Met de add-ins wil Microsoft ervoor zorgen dat communiceren via de mailapplicatie veelzijdiger wordt.

Outlook op iOS voorzien van add-ins

Microsoft heeft laten weten dat Outlook op iOS, een populaire mailapplicatie, is voorzien van integraties met apps en add-ins. De softwaregigant werkt daarvoor onder andere samen met Evernote en Giphy en wil zodoende communiceren via de applicatie veelzijdiger maken. Abonnementshouders van Office 365 kunnen de nieuwe functies direct gebruiken op iOS en binnenkort kunnen de add-ins ook via het web worden gebruikt. Later zijn andere platformen, zoals Windows, Mac en natuurlijk Android, pas aan de beurt.

Wanneer je een add-in wil toevoegen, tap je daarvoor op het nieuwe icoontje rechts boven de mail. Vervolgens geef je aan welke add-in je wil gebruiken, waarna zich opnieuw verschillende opties presenteren. Wil je op een mail reageren met Giphy, dan zul je een gif-zoekmachine in beeld zien staan waar je kunt zoeken naar grappige plaatjes — of meteen kunt kiezen voor veelgebruikte plaatjes. Over het algemeen voelen de add-ins voor nu nog beperkt aan, maar dat zal in de toekomst ongetwijfeld worden uitgebreid door Microsoft.

  • Microsoft Outlook
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.