Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Panasonic introduceert Toughbook CF-33, een 12-inch 2-in-1 rugged laptop

Geschreven door
Geplaatst op27 februari 2017, 15:51 CategorieWindows

Panasonic Toughbook introduceert een nieuwe rugged 2-in-1 laptop met afneembare tablet: de Panasonic Toughbook CF-33. Het nieuwste 2-in-1 apparaat met afneembare tablet is de opvolger van de populaire Panasonic Toughbook notebooks CF-31 en CF-20.

Dit is de Panasonic Toughbook CF-33

Panasonic heeft vandaag een nieuwe Toughbook aangekondigd. De Toughbook CF-33 notebook biedt mobiele medewerkers de combinatie van een volledig robuuste laptop met een afneembare tablet met een groter scherm. De Panasonic Toughbook CF-33 is beschikbaar in twee versies: de CF-33 2-in-1 laptop met afneembare tablet (en toetsenbord) en de CF-33 tablet (zonder toetsenbord). Er is ook een optionele voertuigdockingadapter beschikbaar om de CF-33 compatibel te maken met de voertuigdockings van de CF-31.

Daarnaast beschikt de 2-in-1-notebook over een uitgebreid scala aan zakelijke poorten. De afneembare tablet is voorzien van usb 3.0-, hdmi-, lan-, micro-sd-xc- en headsetpoorten. Het toetsenbord beschikt over twee keer een usb 3.0-, usb 2.0-, lan-, Serial-, hdmi-, sd-xc- en vga-poorten. Bijkomende configureerbare opties voor de tablet zijn een tweede usb 2.0-poort, Serial, barcodescanner, smartcardlezer, contactloze smartcardlezer en vingerafdruklezer.

De Panasonic Toughbook CF-33 is ontworpen voor gebruik buiten – zowel in fel zonlicht als in regen – en heeft een 12-inch dualtouch QHD-scherm (met dus een resolutie van 2.160 bij 1.440 pixels) met een 10-vinger-capacitief scherm. Het touchscreen kan ook met handschoenen bediend worden. Daarnaast heeft het apparaat een IP55-digitizerpen voor de hoogst mogelijke nauwkeurigheid onder allerlei weersomstandigheden.

De Toughbook CF-33 wordt geleverd met een Intel Core-processor van de zevende generatie en Windows 10 Pro met een optionele downgrade naar Windows 7 Professional. De Toughbook CF-33 met Windows 10 Pro heeft Intel i5-7300U, 8 GB werkgeheugen (4 GB en 16 GB als projectopties) en 256 GB ssd (128 GB en 512 GB als projectopties).

De Panasonic Toughbook CF-33 is uitgerust met een twee megapixel-webcam met stereomicrofoon en een acht megapixel-documentatiecamera aan de achterkant. Om te garanderen dat mobiele medewerkers altijd verbinding hebben, is 4G LTE optioneel beschikbaar voor optimale connectiviteit evenals de nieuwste U-Blox NEO-M8 GPS voor nauwkeurige navigatie. Dankzij de dubbele hot-swappable batterij kan de gebruiker de batterijduur verlengen, wat vooral handig is voor mobiele medewerkers die geen of beperkt toegang hebben tot een stopcontact.

De Panasonic Toughbook CF-33 2-in-1 laptop met afneembare tablet heeft een volledige set ondersteunende accessoires. De lichte voertuigdocking met antennedoorvoer zorgt voor een maximaal communicatiesignaal in het voertuig en biedt gebruikers de mogelijkheid om alle functies van de CF-33 te gebruiken als het toestel in het dockingstation geplaatst is. De CF-33 kan bovendien in een storage mode worden gezet, terwijl bijvoorbeeld de routeplanning en de gps-functionaliteit toegankelijk blijven.

Zoals ook zijn voorgangers heeft de robuuste Panasonic Toughbook CF-33 een magnesium chassis. Het apparaat heeft een IP65-rating en is valbestendig tot 120 centimer. Deze nieuwste Toughbook-notebook weegt 2,761 kg, waarbij de afneembare tablet zelf slechts 1,527 kg weegt.

Prijzen en beschikbaarheid

De Panasonic Toughbook CF-33 heeft standaard drie jaar garantie en is verkrijgbaar vanaf het tweede kwartaal van 2017. De adviesprijs van de Toughbook CF-33 2-in-1 laptop met afneembare tablet is 3.552 euro exclusief btw en de adviesprijs voor de Toughbook CF-33 Tablet is 2.992 euro exclusief btw.

  • Delen:
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.