Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pc- en console-game Lords of the Fallen komt 9 februari naar mobile

Geschreven door
Geplaatst op8 februari 2017, 10:22 CategorieGaming

De pc- en console-game Lords of the Fallen, wat heel veel wegheeft van de serie Dark Souls, wordt morgen uitgebracht op Android en iOS. Het spel zal niet gratis te downloaden zijn, maar eenmalig ongeveer 10 euro gaan vragen van gamers.

Lords of the Fallen naar Android en iOS

Spelontwikkelaar en -uitgever CI Games heeft laten weten dat de pc- en console-game Lords of the Fallen morgen wordt uitgebracht voor zowel Android als iOS. De Poolse studio heeft vorig jaar al bekendgemaakt dat de game naar mobiele apparaten zou komen, maar tot nu was er nog geen datum van uitgave beschikbaar. Het spel zal een eenmalig bedrag van ongeveer 10 euro gaan vragen van gamers die het zien zitten grote en sterke vijanden neer te halen met beperkte middelen, een spelconcept dat erg lijkt op de gameserie Dark Souls.

Het betreft hier echt geen directe port van de console-titel. De besturing is wel degelijk aangepast en geoptimaliseerd voor smartphones en tablets, wat in dit geval betekent dat je veel zult moeten tappen op het scherm. Ook zul je veel moeten vegen in de vele één-tegen-één-gevechten in het spel. Je hebt de keuze uit drie klassen strijders, evenals zestig wapens en vijftien amuletten en moet het opnemen tegen dertig monstertypes en twaalf verschillende bazen. Ook zijn er twaalf verschillende locaties die je kunt verkennen in de game.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.