Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Persrenders van onaangekondigde Lenovo Tab 3 8 Plus gelekt

Geschreven door
Geplaatst op1 februari 2017, 9:57 CategorieAndroid

Er zijn nieuwe persrenders gelekt van de onaangekondigde Lenovo Tab 3 8 Plus. De tablet wordt mogelijk tijdens MWC 2017 aangekondigd. De Tab 3 8 Plus moet een verbeterde versie zijn van de eerder uitgebrachte Lenovo Tab 3 8.

Lenovo Tab 3 8 Plus te zien op persrenders

De verwachting is dat Lenovo tijdens de aankomende Mobile World Congress in Barcelona een aantal nieuwe tablets zal onthullen. Eén van die tablets zal waarschijnlijk de Lenovo Tab 3 8 Plus zijn, een midrange tablet die waarschijnlijk wordt voorzien van een Qualcomm Snapdragon 625-processor. Nu, weken voordat de tablet wordt aangekondigd, zijn er persrenders van het apparaat gelekt. Het aanzicht van de tablet doet een beetje denken aan de Lenovo Tab 3 10 Business en ziet er in elk geval al stevig en duurzaam uit.

Waarschijnlijk krijgt de Lenovo Tab 3 8 Plus 3 GB aan werkgeheugen met zich mee. Ook zou er 16 GB aan interne opslagruimte aanwezig moeten zijn, dat met een micro-sd-kaart uitbreidbaar is tot 128 GB. Verder zou Android 6.0.1 Marshmallow worden meegeleverd als software en zou er een riante accu van 4250 mAh aanwezig moeten zijn. Ook zou de tablet bestand moeten zijn tegen stoffen en waterdruppels en zou Dolby Atmos wederom de kwaliteit van het geluid verbeteren. Helaas is nog niet bekend wat de onaangekondigde tablet kost.

  • Delen:
Lenovo Tab3 8
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.