Pokémon GO krijgt een speciaal evenement voor Valentijnsdag

08 februari 2017 1 Minuut 0 Reacties
pokemon-go-valentijnsdag

Niantic, de ontwikkelaar van Pokémon GO, heeft een speciaal evenement voor de game aangekondigd tijdens Valentijnsdag. Vanaf vandaag tot en met de vijftiende is de kans dat je roze Pokémon tegenkomt en vangt hoger dan normaliter.

Meer roze Pokémon deze week in Pokémon GO

Het zal je niet ontgaan zijn: Valentijnsdag staat voor de deur. Dat betekent chocolade, ander lekker eten, wat wijn en misschien wel een bloemetje hier en daar — maar natuurlijk ook Pokémon GO. Ontwikkelaar Niantic heeft laten weten dat we vanaf vandaag tot en met de vijftiende van deze maand meer kans hebben om roze Pokémon tegen te komen en te vangen. Ook krijgen trainers twee keer zoveel snoepjes wanneer ze een Pokémon vangen, uitbroeden of naar de professor sturen. Buddy’s vinden ook twee keer zoveel snoepjes onderweg.

Daarnaast zullen de bekende Lure Modules, waarmee Pokémon kunnen worden aangetrokken naar een specifieke locatie, nu langer Pokémon kunnen aantrekken. Zo’n module werkt de komende dagen niet voor een half uur, maar zes uur. De roze Pokémon die Niantic bedoeld zijn onder meer Chansey, Clefable, Porygon en meer. Daarnaast is het zo dat roze Pokémon ook eerder uit de Pokémon-eieren zullen gaan komen, waaronder de onlangs door de ontwikkelaar toegevoegde baby-Pokémon Cleffa, Igglybuff, and Smoochum.

Reacties (0)