Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pokémon Go viert Pokémon Day met speciale Pikachu

Geschreven door
Geplaatst op26 februari 2017, 11:06 CategorieGaming

Nadat we sinds afgelopen week aan de slag kunnen met het verzamelen van de tweede generatie Pokémon in Pokémon Go, staat het volgende grote event alweer voor de deur. Vanaf 26 februari 22.00 uur kunnen we aan de slag met Pokémon Day, een evenement dat gelanceerd is ter ere van de verjaardag van Pokémon. Op 27 februari 1996 kwam het eerst spel van de inmiddels zeer populaire reeks uit.

Wat gebeurt er tijdens Pokémon Day?

Tijdens Pokémon Day kunnen we weer het één en ander verwachten in Pokémon Go. Tussen 26 febuari vanaf 22.00 uur en 6 maart om 22.00 uur kun je tijdens jouw jacht op virtuele monstertjes zomaar een speciale Pikachu tegen het lijf lopen. Nadat we eerder al een Pikachu met een kerstmuts op konden vangen, is het met dit evenement mogelijk om een Pikachu met een feestmuts op te vangen. Extra leuk aan de speciale vangst, is dat jouw Pikachu zijn feestmuts ook niet kwijtraakt als je hem uiteindelijk evolueert in Raichu.

Meer Pikachu in Pokémon Go

Tijdens de kerstperiode koos Niantic ervoor om meer Pikachu’s te laten spawnen. Of dit ook gaat gebeuren nu er een Pikachu met feestmuts is aangekondigd, hebben de makers niet bekendgemaakt. Ook is er nog geen afbeelding getoond van de nieuwste aanwinst.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.