‘Prototype van de LG G6 te zien op gelekte foto’s’

01 februari 2017 1 Minuut 0 Reacties
lg-g6-render

Er zijn foto's online verschenen waarop we waarschijnlijk het prototype van de onaangekondigde phablet LG G6 te zien krijgen. Op de foto's zien we een smartphone met dunne randen en een dubbele camera op de achterkant.

Is dit de LG G6?

Er zijn foto’s online verschenen waarop we mogelijk het prototype van de LG G6 te zien krijgen. Het toestel op de foto’s komt overeen met wat we tot nu toe hebben gehoord over (en gezien van) het apparaat. Omdat het hier om een prototype zou gaan, betekent dat natuurlijk – mits de foto’s daadwerkelijk de G6 laten zien – dat er nog dingen kunnen veranderen. De randen om het scherm van deze smartphone zijn behoorlijk dun, maar lopen niet over de zijkant door. Daarnaast lijkt LG voor een elegant design te hebben gekozen voor de G6.

Aan de achterkant zien we de dubbele camera. Daarnaast vinden we er de vingerafdruklezer en de flitser, op basis van led-lampen. Ook komen er een aantal kabels uit de achterkant van de phablet; die zien we natuurlijk sowieso niet terug in het uiteindelijke design van het apparaat. Aan de onderkant zit (mogelijk) een monospeaker, die wordt vergezeld door een usb-type-c-aansluiting. Op 26 februari wordt de LG G6 officieel aangekondigd door de fabrikant. Dat is in de week dat meerdere fabrikanten nieuwe producten zullen gaan presenteren.

Reacties (0)