Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Raadselachtige schermresolutie voor nog niet aangekondigde HTC 11-phablet

Geschreven door
Geplaatst op7 februari 2017, 23:26 CategorieAndroid

De HTC 11, een nog onaangekondigde nieuwe phablet, zou volgens nieuwe geruchten een raadselachtige schermresolutie krijgen van 1556 x 2550 pixels. Het scherm van het high-end toestel zou volgens eerder verspreide verhalen een 5,5-inch scherm krijgen. Normaal is dan een resolutie van 1440 x 2560 pixels.

Screenshot

Het is dus de vraag of dit nieuwe gerucht klopt, maar gelekte screenshots van het toestel lijken de bewering te ondersteunen. In het instellingenscherm is te zien dat het toestel een razendsnelle Qualcomm Snapdragon 835-processor heeft, 6GB ram en intern geheugen van 112GB. Dat is zal eigenlijk 128GB zijn, maar enkele gigabytes zijn in gebruik door de firmware op het toestel.

HTC Sense 9.0

Android 7.12 met daar overheen softwareschil HTC Sense 9.0 staat ook in dit rijtje specificaties. En dan komt de merkwaardige schermresolutie. 1556 x 2550 pixels heeft geen enkel ander toestel.

Vlaggenschip

Wat dit precies heeft te betekenen, blijft een mysterie totdat HTC hier zelf duidelijkheid over heeft gegeven. Dat kan volgens de geruchtenmachine nog wel even duren, want dit nieuwe vlaggenschip zou pas halverwege dit jaar worden gepresenteerd.

IMEI-nummer wijkt af

Het is wel nog steeds de vraag of deze informatie klopt, en of er niet is geknoeid met het bewuste screenshot. In het bewuste scherm op bestaande HTC-telefoons staat minder informatie over de hardware vermeld. En ook is het sommige tech-journalisten opgevallen dat het IMEI-nummer van het bewuste toestel niet overeenkomt met de IMEI-nummers die HTC tot dusver aan toestellen heeft gegeven. Dus of alles wel klopt, weten we pas over een tijdje. Overigens: de naam HTC 11 is ook nog niet officieel.

  • Delen:
Lenovo Miix 510
Windows 10

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.