Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Releasedatum Samsung Galaxy S8 wordt tijdens MWC 2017 aangekondigd

Geschreven door
Geplaatst op15 februari 2017, 10:14 CategorieAndroid

Samsung heeft laten weten dat de releasedatum van de Samsung Galaxy S8 en S8 Plus tijdens Mobile World Congress 2017 wordt aangekondigd. De verwachting is dat de nieuwe phabletlijn op 29 maart tijdens een evenement in New York wordt aangekondigd.

Releasedatum Samsung Galaxy S8 tijdens MWC

De Zuid-Koreaanse fabrikant Samsung heeft eerder al in een officiële reactie laten weten dat het bedrijf niet voornemens is de Samsung Galaxy S8 (en S8 Plus) te presenteren tijdens Mobile World Congress 2017. Wel is de verwachting dat het bedrijf tijdens die beurs een korte teaser de wereld in zal helpen van de Galaxy S8-lijn. De topman van de mobiele tak van de fabrikant, Dong-jin Koh, heeft woensdagochtend Nederlandse tijd laten weten dat Samsung wel voornemens is de releasedatum naar buiten te brengen van het toestel tijdens MWC 2017.

Al jaren presenteert Samsung zijn nieuwste Samsung Galaxy S-lijn tijdens de Mobile World Congress in Barcelona. Maar dit jaar pakt het bedrijf het dus anders aan. Eerder kwam al naar buiten dat de fabrikant het toestel officieel zal presenteren tijdens een speciale bijeenkomst in New York op 29 maart 2017. Die datum is echter nog niet bevestigd. Ook is er al een verwachting naar buiten gebracht over de mogelijke releasedatum van de Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus. De lancering zou ergens in het midden van april moeten gaan plaatsvinden.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.