Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Render van LG G6 gemaakt: zo kan het toestel eruit komen te zien

Geschreven door
Geplaatst op23 februari 2017, 8:55 CategorieAndroid

Er is een render gemaakt op basis van alles dat nu al bekend is over de LG G6. Ook zijn de gelekte foto’s gebruikt voor de afbeelding. De render kan een goede indruk geven van wat we straks kunnen verwachten van de phablet.

Render LG G6: dit is het toestel

Techjournalist Evan Blass, die een hoop technologienieuws lekt via Twitter, heeft een render geplaatst van de LG G6. Deze render is gebaseerd op alle informatie die al is gelekt over de phablet. Ook zijn de foto’s die al naar buiten zijn gekomen gebruikt voor de afbeelding. Daardoor is de render, op dit moment, een goed middel om een idee te krijgen van het design van de G6. Op de achterkant zit een vingerafdrukscanner en niet één, maar twee fotocamera’s. Rechts zitten de volumeknoppen en links is er een sleuf voor een sim-kaart.

Over de LG G6 wordt gezegd dat het een opvallend scherm krijgt. De grootte is niet zo afwijkend met zijn 5,7-inch, het gaat meer om de schermverhouding van 18:9. Daardoor zou het scherm een veel groter breedbeeldeffect kunnen creëren dan andere smartphones van dit moment. De resolutie zou 1.440 bij 2.880 pixels moeten zijn, wat neerkomt op een uiterst scherpe pixeldichtheid van 564 pixels per inch. LG zou de techniek QHD+ noemen. Ook zou het apparaat een compacte body krijgen, die niet heel veel groter wordt dan de LG G5.

  • Delen:
LG G6
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.