Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Chromebook Pro kan tot 16 GB werkgeheugen krijgen’

Geschreven door
Geplaatst op7 februari 2017, 9:23 CategorieChrome OS

Naar verluidt zou de Samsung Chromebook Pro tot aan 16 GB aan werkgeheugen krijgen. Samsung heeft dit nieuws niet bevestigd. Ook zou het kunnen dat er straks een variant met 8 GB aan werkgeheugen op de markt wordt uitgebracht.

Samsung Chromebook Pro met 16 GB ram – gerucht

Tijdens de afgelopen CES-beurs in Las Vegas heeft Samsung twee Chromebooks aangekondigd, namelijk de Chromebook Plus en de Samsung Chromebook Pro. Beide versies zijn vrijwel identiek aan elkaar, op een aantal punten na. Zo zal de Plus een hexacore-processor van ARM gaan krijgen, terwijl de Pro een Intel m3-chipset zal ontvangen. Ook blijkt nu dat de Pro wellicht meer werkgeheugen gaat krijgen. De website SamMobile meldt namelijk dat er een versie onderweg zou zijn met tenminste 8 GB aan werkgeheugen.

Ook zou het zomaar kunnen zijn dat er een versie wordt uitgebracht waar 16 GB aan werkgeheugen op aanwezig is. Dat zou dan betekenen dat er twee keer 8 GB aan ram aanwezig zal zijn in het apparaat. Wat je in een Chromebook met 16 GB (of 8 GB) aan werkgeheugen moet, is natuurlijk nog maar de vraag. Maar voor de mensen die het willen, kan Samsung misschien de optie gaan aanbieden. Wanneer de Samsung Chromebook Plus precies zal worden uitgebracht, heeft de Zuid-Koreaanse fabrikant helaas nog niet bekendgemaakt.

  • Delen:
Acer Chromebook R 13
Acer Chromebook R 13 (CB5-312T)
Chrome OS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.