Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung doet een teaser de deur uit voor presentatie MWC 2017

Geschreven door
Geplaatst op1 februari 2017, 9:10 CategorieAndroid

Samsung heeft op Twitter een teaser gezet waarin het een nieuw product laat zien. De presentatie van dat product vindt plaats tijdens MWC 2017. Hoogstwaarschijnlijk hebben we hier te maken met een teaser voor de Galaxy Tab S3.

Galaxy Tab S3 tijdens MWC 2017?

Samsung heeft dinsdagavond Nederlandse tijd een tweet de wereld in geholpen waarin het bedrijf een nieuw product teast. We zien een omlijning van waarschijnlijk de onderkant van een nieuw product, waarvan we inmiddels zeker weten dat het niet de Galaxy S8 is. Wat er dan overblijft is de onaangekondigde Galaxy Tab S3 waar we al zo veel over gehoord hebben, zonder dat de fabrikant er zelf ook maar iets over heeft gezegd. Het enige dat de fabrikant in de tweet heeft gezegd, is dat er groot nieuws onderweg is dat je “niet mag missen”.

Eerder deze week kwam al naar buiten, via een onbekende bron, dat het bedrijf van plan zou zijn de tablet tijdens dat evenement te gaan presenteren. Ook kwamen er al specificaties naar buiten. Zo krijgt de Samsung Galaxy Tab S3, volgens deze bron, de volgende specs:

  • een scherm van 9,6-inch;
  • een schermresolutie van 2048 bij 1536 pixels;
  • Qualcomm Snapdragon 820-processor;
  • 4 GB aan werkgeheugen;
  • twaalf megapixel-camera (achterkant);
  • vijf megapixel-camera (voorkant);
  • Android 7.0 Nougat.

Daarnaast moet de tablet ook een stuk dunner worden dan zijn voorganger en zouden er modellen worden uitgebracht die alleen wifi ondersteunen, en modellen die zowel wifi als 4g ondersteunen.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab S2 9.7
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.