Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy Book met Windows 10 zal S Pen gaan ondersteunen’

Geschreven door
Geplaatst op24 februari 2017, 9:55 CategorieWindows

Er is meer informatie verschenen over de nieuwe Windows 10-tablet waar Samsung aan zou werken: de Samsung Galaxy Book. Deze 2-in-1-tablet zou namelijk ondersteuning gaan aanbieden voor de S Pen van het Zuid-Koreaanse bedrijf.

Samsung Galaxy Book met S Pen – gerucht

Onlangs verscheen er ineens een nieuwe Samsung-tablet in het nieuws. Mogelijk gaat het om een 2-in-1-apparaat waar al jaren aan gewerkt zou worden. De merknaam voor het apparaat is al in 2012 geregistreerd, maar tot op heden hebben we er nog niets van gezien. Wel weten we inmiddels dat de (mogelijke) hybride zal beschikken over een amoled-scherm van Samsung en ondersteuning zal krijgen voor een stylus. Over dat laatste onderdeel is nu meer naar buiten gekomen, via dezelfde app die in de Windows 10 Store te vinden is.

De Samsung Galaxy Book zou namelijk ondersteuning moeten gaan aanbieden aan de S Pen van Samsung. Ook zou er ondersteuning zijn voor de Air Commands. Deze functies worden geactiveerd wanneer de stylus uit de houder wordt gehaald (alhoewel het nu nog niet duidelijk is of de stylus daadwerkelijk in de tablet geplaatst zou kunnen worden). Wanneer je de S Pen in combinatie met een Galaxy Note-gebruikt, dan krijg je snel toegang tot verschillende apps en functies. Mogelijk zal dat niet anders zijn dan bij de onaangekondigde Galaxy Book.

  • Delen:
Samsung Galaxy TabPRO S
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.