Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy S7 en Galaxy S6 krijgen deze maand nog Nougat

Geschreven door
Geplaatst op14 februari 2017, 19:00 CategorieAndroid

Samsung heeft een tijdlijn vrijgegeven waarin te lezen is wanneer de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S6 de Nougat-update krijgen. Het gaat om alle toestellen binnen deze twee succesvolle smartphonelijnen van de Zuid-Koreaanse fabrikant.

Nougat voor Samung Galaxy S7 en S6

Samsung is momenteel druk bezig achter de schermen met de Android 7.0 Nougat-update voor zowel de Samsung Galaxy S7 als de Samsung Galaxy S6. In beide lijnen zijn verschillende modellen en al die modellen krijgen nog voor het einde van deze maand de langverwachte Nougat-update. In een tweet laat de vicedirecteur van de Zuid-Koreaanse fabrikant weten wanneer al die verschillende toestellen de update zullen ontvangen. Het is op moment van schrijven onduidelijk of het nog om een oud of een redelijk recent lijstje is.

Wanneer je de tekst vertaalt, dan komt de volgende data eruit:

  • De Galaxy S7 en S7 Edge krijgen de update in de twee week van februari
  • De Galaxy S6, S6 Edge+ en Note 5 krijgen de update in de derde week
  • De Galaxy S6 Edge krijgt de update in de laatste week van februari
  • De Galaxy S-serie worden geüpdatet in mei
  • De Galaxy J-serie worden geüpdatet in mei

Inmiddels zijn er al wel wat problemen opgedoken met de Nougat-update. Samsung heeft de update al eens teruggetrokken en HTC ook, dus het is nog niet bekend of de bovenstaande lijst accuraat is. Gelukkig zal de tijd het ons snel genoeg leren.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.