‘De Samsung Galaxy S8 gaat bijna 1.000 dollar kosten’

08 februari 2017 1 Minuut 2 Reacties
samsung-galaxy-s8-scherm

Een geruchtenmaker laat weten dat de Samsung Galaxy S8 straks misschien wel bijna duizend dollar zal gaan kosten. Het zou hier dan wel om een versie met een ruime hoeveelheid opslaggeheugen en werkgeheugen gaan.

‘Samsung Galaxy S8 kost 1.000 dollar’

Wanneer de Samsung Galaxy S8 later dit jaar op de markt verschijnt, dan zou de duurste versie van de smartphone nog wel eens duizend euro kunnen gaan kosten, laat een geruchtenmaker weten. Mocht dit gerucht kloppen, dan is de Galaxy S8 straks één van de duurste smartphones, misschien nog wel duurder dan de duurste versie van iPhone 7 Plus. Voor dat bedrag zou je straks een Galaxy S8 krijgen met 128 GB aan opslaggeheugen en 6 GB aan werkgeheugen. De 64 GB-versie zou 885, bijna 900, dollar moeten gaan kosten.

Sommige consumenten zouden het als goed nieuws zien dat één van de grootste smartphonemakers van dit moment een toestel aanbiedt met meer dan 32 of zelfs 64 GB aan opslaggeheugen, maar de vraag is nu in hoeverre zij ook bereid zijn zo’n hoog bedrag te betalen. De Samsung Galaxy S8 zou eind maart worden aangekondigd door Samsung en moeten beschikken over de Qualcomm Snapdragon 835. Samsung zou alle chips die de fabrikant produceerde al hebben opgeëist, waardoor toestellen als de LG G6 en Asus Zenfone 4 het met de 820 moeten doen.

Reacties (2)