Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy S8 wereldwijd vanaf 21 april te koop’

Geschreven door
Geplaatst op23 februari 2017, 12:19 CategorieAndroid

Volgens bronnen vanuit Zuid-Korea zou de Samsung Galaxy S8 vanaf 21 april wereldwijd te koop moeten zijn. Samsung heeft dit niet bevestigd. Diezelfde bronnen melden dat de LG G6 vanaf 10 maart wereldwijd verkrijgbaar zou moeten zijn.

Samsung Galaxy S8 vanaf 21 april te koop – gerucht

Samsung zal naar verluidt de Samsung Galaxy S8 en S8 Plus vanaf 21 april wereldwijd uitbrengen. Dat melden althans Koreaanse bronnen. De bronnen melden verder dat Samsung de Galaxy S8 niet een week eerder beschikbaar wil maken in Zuid-Korea. Destijds deed de fabrikant dat wel met de Samsung Galaxy Note 7, met het idee dat de phablet dan een betere beschikbaarheid zou hebben. De informatie zou afkomstig zijn van een hooggeplaatste medewerker van een Zuid-Koreaanse provider, maar is helaas momenteel niet te controleren.

Diezelfde medewerker meldt ook dat de LG G6 vanaf 10 maart verkrijgbaar zou moeten zijn. Om die reden zou Samsung de pre-orders nog wel eens vroeger dan gebruikelijk kunnen openen, zodat consumenten niet toch voor een G6 gaan wanneer ze weten dat de S8 om de hoek staat. Of die consumenten bereid zijn om een hoog bedrag te betalen, zal de tijd ons leren. Over de Samsung Galaxy S8 bestaat namelijk het gerucht dat de goedkoopste variant 999 dollar zal gaan kosten. De grote 6,2″-versie zou vermoedelijk nog duurder worden.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.