Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De Samsung Galaxy S8 wordt op 29 maart gepresenteerd in New York

Geschreven door
Geplaatst op27 februari 2017, 9:47 CategorieAndroid

Zoals verwacht heeft Samsung tijdens zijn MWC-presentatie laten weten wanneer we de onthulling van de Samsung Galaxy S8 mogen verwachten. De nieuwe smartphonelijn zal op 29 maart 2017 worden gepresenteerd tijdens een evenement in New York. Check ook de video.

Samsung Galaxy S8: onthulling eind maart

Zoals verwacht heeft de Zuid-Koreaanse fabrikant Samsung tijdens zijn Mobile World Congress-presentatie bekendgemaakt wanneer de onthulling van de Samsung Galaxy S8 zal plaatsvinden. De geruchtenmakers hadden het bij het juiste eind, aangezien het inderdaad 29 maart geworden is. Op die dag organiseert Samsung namelijk een groot evenement in New York waar de nieuwe smartphonelijn gepresenteerd zal worden. Dit jaar verschijnen er mogelijk twee phablets in de lijn; er zou dus geen klein, regulier, model uitkomen.

De Samsung Galaxy S8 en de S8 Plus zullen weinig van elkaar verschillen. Alleen de schermgrootte zal afwijken: het kleine model krijgt een scherm van 5,8-inch, terwijl het grote model eentje van 6,2-inch zou krijgen. Op de achterkant zou een camera van twaalf megapixel moeten zitten, terwijl de frontcamera zou moeten beschikken over acht megapixel. De phablet zou water- en stofbestendig zijn en beschikken over een irisscanner en zijn beveiligd met Samsung Knox. Er is 64 GB interne opslagruimte aanwezig, evenals 4 GB werkgeheugen.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S8+
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.