Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘De Samsung Galaxy Tab S3 wordt geleverd met een S Pen’

Geschreven door
Geplaatst op3 februari 2017, 18:09 CategorieAndroid

Mogelijk wordt de Samsung Galaxy Tab S3 geleverd met een S Pen, de inmiddels welbekende stylus van de Zuid-Koreaanse fabrikant. De stylus zou echter niet in het apparaat zelf gestopt kunnen worden, zoals dat wel bijvoorbeeld met de Note het geval is.

Samsung Galaxy Tab S3 met S Pen

Het ziet ernaar uit dat de aankondiging van de Samsung Galaxy Tab S3 om de hoek staat. De geruchtenmolen is namelijk goed op gang gekomen deze week en ook vandaag hebben we iets opgevangen uit het geruchtencircuit. Zo kan het namelijk zijn dat Samsung een S Pen zal meeleveren met de Galaxy Tab S3. De inmiddels welbekende stylus van de Zuid-Koreaanse fabrikant zal niet in het apparaat opgeborgen kunnen worden, zoals dat wel het geval is met de Galaxy Note-serie. In plaats daarvan zal die mogelijk los worden meegeleverd.

Over de specs is ook al het één en ander naar buiten gekomen:

  • een scherm van 9,6-inch;
  • een schermresolutie van 2048 bij 1536 pixels;
  • Qualcomm Snapdragon 820-processor;
  • 4 GB aan werkgeheugen;
  • twaalf megapixel-camera (achterkant);
  • vijf megapixel-camera (voorkant);
  • Android 7.0 Nougat.

Daarnaast moet de tablet ook een stuk dunner worden dan zijn voorganger. Bovendien zouden er modellen worden uitgebracht die alleen wifi ondersteunen, plus modellen die zowel wifi als 4g ondersteunen. Uiteraard heeft Samsung niet op de geruchten gereageerd. Wel is er inmiddels een teaser uitgebracht die waarschijnlijk duidt op de presentatie van de tablet.

  • Delen:
Samsung-Galaxy-Tab-S3-2
Samsung Galaxy Tab S3
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.