Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung geeft Harman’s AKG-oortelefoons bij de Galaxy S8

Geschreven door
Geplaatst op27 februari 2017, 22:11 CategorieAndroid

Samsung heeft vandaag op het MWC tegenover journalisten bevestigd dat de nieuwe Galaxy S8 zal worden geleverd met AKG-oordoppen. Deze oortelefoons zijn gemaakt door Harman, een zeer bekende fabrikant van high-end luidsprekers en hoofdtelefoons.

Harman

Harman staat op het punt aangekocht te worden door Samsung. Dat betekent dat Samsung een product van Harman bij elk nieuwe high-end vlaggenschip zal leveren. Kennelijk wil de Koreaanse elektronicagigant potten gaan breken op audio-gebied. De Galaxy Tab S3, die gisteren werd onthuld, heeft ook al audio aan boord die ‘getuned is door AKG’. AKG is een dochtermerk van Harman.

AKG-oortelefoons bij elk Samsung-vlaggenschip

Tijdens de persconferentie van Samsung werd bevestigd dat er AKG-oortelefoons bij elk nieuw vlaggenschip zullen worden geleverd. Eerder werd bekendgemaakt dat de Galaxy S8 op 29 maart zal worden gepresenteerd tijdens een evenement dat gelijktijdig in Londen en New York plaatsvindt.

Audiofiel

Over de oortelefoons zijn geen technische details onthuld. Echter, AKG staat bekend om zeer goede producten. Dat deze oordoppen bij de Galaxy S8 zullen worden geleverd, zal menig audiofiel bekoren.

De Galaxy S8 (Plus)

Wat de Galaxy S8 betreft, is het waarschijnlijk dat er twee varianten gepresenteerd zullen worden. Eigenlijk net als de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge, die ook flink van elkaar verschillen. De normale en de Plus-versie zouden minder van elkaar verschillen. De schermgrootte uiteraard wel. Het kleinere model zou een scherm van 5,8 inch krijgen en de Plus-versie 6,2 inch. Dat de twee vlaggenschepen de snelste mobiele processor die er beschikbaar is zullen krijgen, ligt voor de hand. De phablets zouden water- en stofbestendig zijn en een irisscanner aan boord hebben, alsmede 64GB opslaggeheugen en 4GB werkgeheugen.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S8+
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.