Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung kondigt Galaxy Book met keyboard en stylus aan

Geschreven door
Geplaatst op26 februari 2017, 19:34 CategorieWindows

Samsung heeft al een tablet in het assortiment die de laptop moet kunnen vervangen, genaamd de Galaxy TabPRO S. Vandaag heeft de Koreaanse fabrikant echter nog een vergelijkbaar model aan het assortiment toegevoegd; de Galaxy Book.

Samsung Galaxy Book

De Galaxy Book is in vele opzichten te vergelijken met de Galaxy TabPRO. Ook dit model is een zogenaamde hybride tablet waar je middels een keyboardcover een laptop van kunt maken. Samsung levert het apparaat daarnaast met een stylus, voor een nog completere ervaring.

Er komen twee versies van de Galaxy Book op de markt; een 10.6-inch versie en een 12-inch versie. De 10.6-inch variant beschikt over een full hd tft lcd-display, een 2.6GHz Intel Core M3-processor, 4GB aan werkgeheugen en 64GB of 128GB aan opslaggeheugen. Er is ook een microSD-kaartlezer aanwezig om het geheugen uit de breiden naar 256GB. De 30.4Wh accu moet ervoor zorgen dat je 10 uur met een volle lading vooruit kunt. Aan de voorzijde zien we een 5 megapixel camera terug.

De 12-inch variant van de Galaxy Book is voorzien van een Super amoled-scherm dat een resolutie van 2.160 bij 1.440 pixels heeft. Onder de motorkap zien we een Intel Core i7-processor met een kloksnelheid van 3.1GHz terug, vergezeld door 4GB aan werkgeheugen en 128GB aan opslaggeheugen. Er komt ook een versie met 8GB werkgeheugen en 256GB opslaggeheugen op de markt. De 39Wh accu biedt een batterijduur van 10.5 uur. Daarnaast heeft dit model een 13 megapixel camera aan de achterzijde en een 5 megapixel camera aan de voorzijde. Ook beschikt de hybride tablet over twee usb type-c-poorten, waar de 10.6-inch versie het met één poort moet doen.

Prijs en beschikbaarheid

Wanneer de Samsung Galaxy Book op de markt moet verschijnen en wat ervoor betaald moet worden is nog niet bekend.

Samsung heeft vandaag ook de Galaxy Tab S3 met Android aangekondigd.

  • Delen:
Samsung Galaxy TabPRO S
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.