Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sommige Google-accounts hebben last van inlog- en synchronisatieproblemen

Geschreven door
Geplaatst op24 februari 2017, 9:47 CategorieAndroid

Sommige Google-accounts hebben (of hadden) last van wat inlog- of synchronisatieproblemen. Google is ervan op de hoogte. Als het goed is zijn de problemen inmiddels opgelost. Zo niet, dan dien je nog heel even geduld te hebben.

Google-account heeft het lastig

Het is je misschien al opgevallen dat sommige Google-accounts (op sommige apparaten) last hebben van enkele problemen. Zo kan er soms geen verbinding gemaakt worden met de server binnen Inbox of Gmail, werkt de YouTube-app niet naar behoren en kan het zijn dat de bladwijzers binnen Google Chrome niet worden gesynchroniseerd. Dat zijn problemen die wij alleen al zijn tegengekomen in de afgelopen 24 uur en Google is ervan op de hoogte. Ook kan het zijn dat de smartphone of tablet constant blijft vragen of je opnieuw wil inloggen.

Geen nood, er zijn geen hackers actief. Het Google-account heeft het momenteel zwaar, waardoor sommige functies dus niet naar behoren werken. Google heeft inmiddels gereageerd op de situatie en vraagt mensen geduld te hebben voor zolang de problemen aanhouden.

We’ve gotten reports about some users being signed out of their accounts unexpectedly. We’re investigating, but not to worry: there is no indication that this is connected to any phishing or account security threats.

Please try to sign-in again at accounts.google.com and if you cannot remember your password, please use this link (g.co/recover) to recover your password. If you use 2-Step Verification, there may have been a delay in receiving your SMS code. Please try again or use backup codes.

We zijn blij dat het weinig met de beveiliging van het Google-account te maken heeft. Inmiddels zijn de problemen bij ons opgelost en we hopen dat de problemen bij andere mensen ook snel zullen verdwijnen.

 • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Reacties

 1. J.J Leijten
  25 februari, 2017 om 10:07

  Fout met Google play. Komt dit ook voor in jullie lijst van storingen??

 2. S.Coronel
  10 april, 2017 om 13:35

  Het is nu in april nog steeds huilen met de pet op

 3. p
  28 september, 2017 om 9:54

  28 september, en nog steeds problemen???? ik wil graag een oplossing

 4. Dunya
  10 oktober, 2017 om 5:24

  Toen ik mij aanmelde op Google + vond ik de pagina niet leuk dus maakte een tweede…ook niet leuk bij de derde ging het goed en die gebruik ik al een paar jaar..maar nu wil ik van die andere accounts af..is dat mogelijk om te verwijderen of verwijder ik dan mijn hoofd account ook

 5. Janneke
  26 augustus, 2018 om 21:27

  Als ik ingelogd ben bij google en een review wil plaatsen vraag ie om inloggen maar als ik daarop klik reageert ie niet. Jammer. Ben zelf ook niet handig.

 6. Roel
  13 april, 2020 om 10:34

  het wachtwoord van mijn google account wordt in chrome niet opgeslagen. Dit is zo op twee windows 10 machines in android word het wachtwoord wel opgeslagen.
  De wachtwoorden van andere websites worden wel opgeslagen

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.