‘Specificaties van Samsung Galaxy S8 Plus gelekt’

23 februari 2017 1 Minuut 0 Reacties
samsung-logo

Journalist Evan Blass heeft een lijst met specificaties van de Samsung Galaxy S8 Plus gelekt: de display lijkt inderdaad 6,2-inch te zijn. Daarnaast zou er een irisscanner aanwezig zijn en zouden de (meegeleverde) oordoppen worden afgesteld door AKG.

Dit zijn de specs van de Samsung Galaxy S8 – gerucht

Samsung zou eind maart zowel de Samsung Galaxy S8 als de Galaxy S8 Plus moeten gaan presenteren. De laatste tijd is er al een hoop informatie gelekt over de toestellen en vandaag komt daar nog eens een lange lijst specificaties bij van de bekende techjournalist Evan Blass. De journalist heeft via Twitter een lijst gepubliceerd, waarop onder andere te lezen valt dat de Samsung Galaxy S8 Plus inderdaad een scherm van 6,2-inch gaat krijgen. Over de resolutie wordt gezegd dat het QHD+ moet zijn, wat dat ook mag inhouden.

Op de achterkant zou een camera van twaalf megapixel moeten zitten, terwijl de frontcamera zou moeten beschikken over acht megapixel. De phablet zou water- en stofbestendig zijn (dankzij de IP68-certificatie), beschikken over een irisscanner en zijn beveiligd met Samsung Knox. Er is 64 GB interne opslagruimte aanwezig, evenals 4 GB werkgeheugen en de mogelijkheid om draadloos op te laden. De (meegeleverde?) oordoppen zouden afgesteld zijn door AKG, een gerucht dat ook eerder al aan de Samsung Galaxy Tab S3 werd gekoppeld.

Reacties (0)