Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Super Mario Run krijgt ‘easy mode’ voor luie gamers

Geschreven door
Geplaatst op1 februari 2017, 0:04 CategorieGaming

Het spelletje Super Mario Run van Nintendo op de iPhone heeft na een update een ‘easy mode’  gekregen. Luie gamers die niet zo’n zin hebben om op het puntje van hun stoel te spelen, kunnen zo rustig alle levels doorlopen.

Easy mode voor mensen die het makkelijk willen hebben

De easy mode is de belangrijkste update sinds Nintendo het razend populaire spelletje heeft gepresenteerd. De compleet nieuwe game-modus is vooral bestemd voor nieuwelingen die net aan het spelletje beginnen. Maar ook mensen die niet zo strijdlustig zijn in arcade-spelletjes kunnen de modus aanzetten.

Tijdlimiet verwijderd

Super Mario Run-spelers krijgen met de easy mode eindeloos veel Bubbles. Ook is de tijdlimiet verwijderd. Dat zijn voor spelers belangrijke wijzigingen. Nintendo heeft echter ook nog wat andere, minder zichtbare veranderingen doorgevoerd. Zo moet de update ervoor zorgen dat er compatibiliteit is met nieuwe ‘events’ en kan het spel nu ook in het Koreaans worden gespeeld.

Toad

Ook de andere game-modi hebben wat kleine wijzigingen ondergaan. In Toad Rally verliezen spelers minder Toads. Dit is in multiplayer modus. Het changelog van de update meldt voorts dat een foutje is verwijderd. Dat foutje hield in dat spelers geen Toad kregen nadat zij de My Nintendo reward Toad hadden ontvangen, as de save-data was verwijderd. Dat is nu oplgelost. Nu kunnen er ongelimiteerd Toads worden gedownload.

Performance

Ook worden er met de update nog wat andere foutjes opgelost en zijn er kleine verbeteringen doorgevoerd in de performance van het spel, maar hierover heeft Nintendo niets uit de doeken gedaan.

Versie 1.1.0 van Super Mario Run staat al in de App Store. Wie het spel al heeft, kan dus al updaten om van de nieuwe mogelijkheden mee te genieten.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.