Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Telegram-gebruikers op Android kunnen nu zelf thema’s instellen

Geschreven door
Geplaatst op21 februari 2017, 10:00 CategorieApplicaties

Telegram-gebruikers op Android kunnen voortaan zelf een thema instellen en aanpassen, wanneer de nieuwe update gedownload is. iOS-gebruikers dienen nog even te wachten, maar het bedrijf belooft er een ‘epische’ update van te maken.

Download de update voor Telegram

Mocht je de desktopapplicatie van Telegram gebruiken, dan heb je mogelijk al gezien dat je voortaan zelf een thema kunt instellen en aanpassen. Die mogelijkheid is enkele uren daarna ook voor Android beschikbaar gesteld. Wanneer je de nieuwste update voor de berichtendienst downloadt, dan krijg je toegang tot de functie. Standaard worden er drie thema’s meegeleverd, maar je kunt ook zelf alles aanpassen, opslaan en delen met je vrienden. Meer thema’s kun je vinden door @Themes aan te spreken binnen de applicatie.

Mocht je Telegram op iOS gebruiken, dan dien je nog even geduld te hebben. Ja, de thema’s zijn onderweg naar het platform, maar het bedrijf laat weten dat het iets langer duurt. En dat heeft te maken met de ‘epische’ functie waar nog aan gewerkt wordt op dit moment. Wat die ‘epische’ functie precies is, is op moment van schrijven helaas nog niet bekend. Ook weten we nog niet wanneer we de update mogen verwachten. Eerder kwam in het nieuws al iets over een betalingsoptie via de dienst; wellicht kunnen iOS-bezitters de functie gaan testen.

  • Telegram
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.