Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘De twee grotere nieuwe iPads zullen pas in mei of juni gaan verschijnen’

Geschreven door
Geplaatst op24 februari 2017, 10:10 CategorieiPad

Naar verluidt zal Apple de iPad Pro met een 10,5″-scherm en de iPad Pro met een 12,9″-scherm voor 2017 pas in mei of juni gaan lanceren. Deze informatie zou afkomstig zijn vanuit de bevoorradingsketen die onderdelen aanleveren voor de nieuwe iPads voor 2017.

Nieuwe iPads pas in mei of juni – gerucht

De verwachting is dat Apple dit jaar drie nieuwe iPad-modellen zal gaan lanceren. Het zou gaan om iPads met verschillende schermformaten: 9,7-inch, 10,5-inch en 12,9-inch. Ook was de verwachting dat de drie modellen in maart of april zouden verschijnen, maar nu blijkt mogelijk dat de release in mei of juni zal plaatsvinden. Dat melden althans bronnen vanuit de bevoorradingsketen, die onderdelen aanleveren voor de iPads. Mogelijk betekent die voor de leveranciers dat ze minder omzet gaan draaien in de komende maanden.

Over de 12,9″-versie van de nieuwe iPad Pro denken we te weten dat het om een marginale update gaat ten opzichte van het eerste model. De ster van de show wordt waarschijnlijk de 10,5-versie, die smalle randen krijgt en ongeveer even groot moet gaan worden als het 9,7″-model. De twee grotere varianten zouden een Apple 10X-processor gaan krijgen, terwijl de 9,7″-variant de A9-processor zou gaan ontvangen. Apple heeft zoals altijd niet gereageerd op de geruchten. Wanneer we meer horen over de nieuwe iPads, is op moment van schrijven onbekend.

  • Delen:
Apple iPad Pro 10.5
iOS
Apple iPad Pro 12.9 (2017)
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.