Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Twee renders gelekt van de Samsung Galaxy Tab S3’

Geschreven door
Geplaatst op6 februari 2017, 9:45 CategorieAndroid

Er zijn twee renders online verschenen die mogelijk het design van de onaangekondigde Samsung Galaxy Tab S3 laten zien. De verwachting is dat Samsung deze tablet tijdens Mobile World Congress 2017 zal gaan presenteren.

Is dit de Samsung Galaxy Tab S3?

Dit weekend zijn er twee renders gelekt waarop we mogelijk de Samsung Galaxy Tab S3 te zien krijgen. Aanvankelijk was het idee dat de Tab S3 eind vorig jaar zou worden aangekondigd, maar inmiddels is de verwachting dat het eind februari 2017 wordt. Dan vindt namelijk de Mobile World Congress 2017 plaats. Samsung heeft eerder deze maand al een teaser de wereld in geholpen waarop we mogelijk een hint krijgen naar de onaangekondigde tablet, maar op moment van schrijven lijkt echter nog niets vast te staan over het apparaat.

Over de specs is ook al het één en ander naar buiten gekomen:

  • een scherm van 9,6-inch;
  • een schermresolutie van 2048 bij 1536 pixels;
  • Qualcomm Snapdragon 820-processor;
  • 4 GB aan werkgeheugen;
  • twaalf megapixel-camera (achterkant);
  • vijf megapixel-camera (voorkant);
  • meegeleverde S Pen (stylus);
  • Android 7.1 Nougat.

Daarnaast moet de tablet ook een stuk dunner worden dan zijn voorganger. Bovendien zouden er modellen worden uitgebracht die alleen wifi ondersteunen, plus modellen die zowel wifi als 4g ondersteunen. Uiteraard heeft Samsung niet op de geruchten gereageerd.

  • Delen:
Samsung-Galaxy-Tab-S3-2
Samsung Galaxy Tab S3
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.