Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Tweede publieke bèta van iOS 10.3 nu beschikbaar voor iPhone en iPad

Geschreven door
Geplaatst op8 februari 2017, 9:44 CategorieiPad

Publieke bèta-testers van iOS 10.3 kunnen vanaf nu een nieuwe versie downloaden naar iPhone, iPad of de iPod touch van Apple. De update is voor iedereen beschikbaar die zich heeft aangemeld voor het bèta-programma en kan nu worden gedownload.

Download nu de tweede bèta van iOS 10.3

Apple heeft laten weten dat het vanaf nu mogelijk is de tweede publieke bèta van iOS 10.3 binnen te halen. Deze update staat in het teken van bugfixes en prestatieverbeteringen. Eerder introduceerde Apple al de optie om je AirPods, de draadloze oordoppen van het bedrijf, terug te vinden met een optie die in het besturingssysteem zit ingebakken. Deze functie werkt alleen wanneer je dicht bij de oordoppen bent, aangezien ze een hard geluid zullen uitzenden. Ook gebeurt dat zoeken via bluetooth, dus kan de afstand niet te groot zijn natuurlijk.

Aanmelden voor de bèta kan hier. Maar let op, want dat neemt wel risico’s met zich mee. Bèta-software is vaak niet stabiel en kan dus voor problemen zorgen op je apparaat. Later wordt iOS 10.3 officieel gelanceerd voor iedereen. De onderstaande iOS-apparaten kunnen de nieuwe versie van het besturingssysteem downloaden.

  • Delen:
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.