Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Twitter op Windows 10 ontvangt update en krijgt tabbladen

Geschreven door
Geplaatst op23 februari 2017, 9:14 CategorieApplicaties

De officiële Twitter-applicatie op Windows 10 heeft een update ontvangen, die tabbladen met zich meeneemt. Het kan zijn dat je de update nog niet hebt ontvangen, aangezien de uitrol langzaam plaatsvindt.

Tabs binnen Twitter op Windows 10

Het team achter Twitter op Windows 10 heeft een update uitgerold voor de applicatie die een handige feature toevoegt: tabbladen. Het kan zijn dat je de update nog niet ontvangen hebt, aangezien de uitrol langzaam gaat. Binnen de app is het straks mogelijk zoekopdrachten, profielpagina’s, antwoorden, direct messages en meer te openen in een aparte tab, zodat je niet je positie kwijtraakt in de tijdlijn van de mensen die je volgt wanneer je even snel wat anders wil lezen. Alle opties kunnen worden geopend in een andere tab.

Door de toevoeging van tabbladen lijkt Twitter op Windows 10 een beetje meer op de applicatie Tweetdeck. Ook die presenteert veel informatie in verschillende columns, waardoor je overzichtelijk de informatie van het sociale netwerk kunt beheren. Mocht je onlangs al wel een update hebben ontvangen, dan doe je er goed aan even bij de instellingen te kijken. De functie moet namelijk nog worden ingeschakeld. Mocht je die tabbladen toch achteraf niets vinden, dan is het ook weer mogelijk de functie uit te schakelen vanuit hetzelfde menu.

  • Twitter
  • Delen:
Microsoft Surface Pro 4
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.