Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Versleutelde berichtendienst Signal test nieuwe videobelfunctie

Geschreven door
Geplaatst op8 februari 2017, 16:38 CategorieApplicaties

De versleutelde berichtendienst Signal heeft laten weten dat mensen nu kunnen meedoen voor de bèta voor de functie videobellen. Het betreft een experimentele functie, waardoor het kan gebeuren dat de app niet helemaal functioneert zoals geadverteerd.

Videobellen met Signal

Signal is een versleutelde berichtendienst die in de afgelopen maanden heel wat populariteit geniet. Niet alleen in het buitenland, maar ook in Nederland. Zo heeft bijvoorbeeld de website De Correspondent er onlangs veel aandacht aan besteed, waarna mogelijk een hoop Nederlanders de app hebben gedownload en uitgeprobeerd. De berichtendienst heeft nu bekendgemaakt dat er aan een nieuwe functie wordt gewerkt: videobellen. Maar voordat de feature voor iedereen wordt geïntroduceerd, kun je meedoen met de bèta van het bellen.

De laatste tijd voegen veel berichtendiensten videobellen aan het arsenaal toe. Zo hebben apps als WhatsApp en Facebook Messenger de functie onlangs ontvangen en heeft Google zelf een videobellenapplicatie uitgebracht, genaamd Google Duo. Meedoen met de bèta is geheel optioneel. Je dient hiervoor in elk geval in het bezit te zijn van de juiste app (die vind je hier), waarna je vervolgens binnen de instellingen naar de tab geavanceerd gaat. Daar tref je de mogelijkheid aan. Wanneer de functie naar alle gebruikers wordt uitgerold, is niet bekend.

  • Signal Private Messenger
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.