Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Wederom een onaangekondigde tablet van Lenovo gespot

Geschreven door
Geplaatst op26 februari 2017, 12:23 CategorieAndroid

Het lijkt erop dat Lenovo tijdens MWC 2017 een aantal nieuwe tablets zal presenteren. De afgelopen weken hebben we al diverse geruchten over nieuwe modellen voorbij zien komen en gisteren is de onaangekondigde Lenovo TB-X704 in benchmarks gespot.

Uit de benchmarks van de Lenovo TB-X704 kunnen we niet opmaken of het om een Yoga Tablet met uitklapbare standaard of een normale tablet gaat. Echter, de Chinese fabrikant heeft eind vorig jaar de Yoga Tab 3 Pro al op de markt gebracht dus lijkt een vernieuwing van de huidige normale 10.1-inch Android-tablet, de Tab3 10 Business, het meest waarschijnlijk.

De nieuwe tablet zou beschikken over een 10.1-inch display met een full hd-resolutie. Onder de motorkap zien we een Qualcomm octacore-processor met een kloksnelheid van 2GHz terug, vergezeld door 3GB aan werkgeheugen en 16GB aan opslaggeheugen. Ook is de tablet voorzien van een 7.9-megapixel camera aan de achterzijde, een 5-megapixel camera aan de voorzijde en Android 7.1 Nougat als besturingssysteem. Natuurlijk zijn WiFi, bluetooth en NFC ook aanwezig.

Eerder doken er al geruchten op over de nieuwe Lenovo Miix 320 hybride met Windows 10, en de Lenovo Yoga 720 convertible met Windows 10. MWC 2017 gaat morgen van start dus dan krijgen we waarschijnlijk meer duidelijkheid.

  • Delen:
Lenovo Yoga Tab 3 Plus
Lenovo Yoga Tab 3 Plus
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.