Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Windows 10 Mobile-versie Instagram laat gebruikers foto’s opslaan uit feed

Geschreven door
Geplaatst op2 februari 2017, 9:44 CategorieApplicaties

Gebruikers van Instagram op Windows 10 Mobile kunnen voortaan ook foto’s opslaan op hun toestel die ze tegenkomen in hun feed. Daarvoor hoef je alleen op het bookmarkicoon te tappen die onder de foto verschijnt.

Instagram op Windows 10 Mobile

Deze week ontvangt Instagram op Windows 10 Mobile een tweede grote update. Eerder deze week verscheen er al een andere versie van de app, die ook al nieuwe functies met zich meebracht. Voortaan kunnen gebruikers van de app namelijk ook foto’s die ze tegenkomen in hun feed opslaan op hun toestel. Dat werkt heel simpel: je download de update en kunt gebruikmaken van een nieuw bookmarkicoon die onder de foto staat. Wanneer je op dat knopje tapt, zal de foto worden opgeslagen en terug te vinden zijn onder het nieuwe kopje op je profiel.

Hoewel dit voor Windows 10 Mobile-gebruikers een nieuwe functie is, is deze functie al sinds December beschikbaar op Android en iOS. Zoals altijd ligt de ontwikkeling van Instagram op het mobiele platform van Microsoft achter op de rest, maar langzaamaan zien we toch dat de makers van de app de ontwikkelingen aan het gelijktrekken zijn. De update wordt nu uitgerold naar iedereen. Maar het kan nog even duren voordat die aankomt. De vorige update is namelijk ook nog niet bij iedereen aangekomen op moment van schrijven.

  • Instagram
  • Delen:
HP Elite x3
HP Elite x3
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.