Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Elke Windows 10-pc straks te ontgrendelen met Galaxy-vingerafdruklezer

Geschreven door
Geplaatst op21 februari 2017, 12:35 CategorieWindows

Samsung laat straks iedereen met Windows 10 zijn pc of tablet ontgrendelen met de vingerafdruklezer op de Samsung Galaxy-smartphone. Die optie is momenteel alleen weggelegd voor de Samsung Galaxy TabPro S 2-in-1-tablet.

Windows 10 ontgrendelen met Galaxy-smartphone

Samsung is van plan om de Samsung Flow-app op Android breder beschikbaar te maken. De applicatie moet straks elke pc of tablet met Windows 10 kunnen ontgrendelen. Momenteel is die functie alleen weggelegd voor de Samsung Galaxy TabPro S, een behoorlijke fijne 2-in-1-tablet met het OS. Het werkt eigenlijk heel simpel. Wanneer je de applicatie hebt geïnstalleerd, dan is het mogelijk om de tablet of pc te ontgrendelen via de vingerafdruklezer op je Galaxy-smartphone. Je hebt dan geen pincode of wachtwoord meer nodig.

Helaas is de applicatie momenteel niet beschikbaar in Nederland, dus is het nog even afwachten of de feature ook in Nederland wordt geïntroduceerd. Dit nieuws is opgedoken in Google Play, waar een gebruiker klaagde over het feit dat bovenstaande nu nog niet mogelijk is op andere Windows 10-apparaten. Samsung liet in een reactie aan de gebruiker weten dat de functie onderweg is en dat diegene dus nog even geduld moet hebben. Waarschijnlijk verschijnt de optie straks samen met de grote Creators Update voor Windows 10.

  • Delen:
Samsung Galaxy TabPRO S
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.