Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Xiaomi Mi Max 2 krijgt een scherm van 6,44-inch en 6 GB werkgeheugen’

Geschreven door
Geplaatst op22 februari 2017, 18:18 CategorieAndroid

Xiaomi is waarschijnlijk van plan een opvolger uit te brengen van de Xiaomi Mi Max, in de vorm van de Xiaomi Mi Max 2. Waarschijnlijk krijgt dit toestel een scherm van 6,44-inch en 6 GB aan werkgeheugen, als we de nieuwste geruchten mogen geloven.

Xiaomi Mi Max 2: dit is wat we hebben gehoord

Mogelijk wordt 2017 het jaar van de smartphone en phablet met dunne randen. Onder andere LG, Samsung en Apple zouden aan zulke smartphones werken. Maar Xiaomi bracht er vorig jaar al eentje op de markt, namelijk de Xiaomi Mi Max. Deze phablet heeft ontzettend dunne randen en heeft daardoor bijvoorbeeld de camera in de onderste (en enige dikke) rand moeten plaatsen. Waarschijnlijk werkt de Chinese fabrikant nu aan een opvolger van die Mi Max, voor 2017. De naam die voorlopig wordt genoemd is Xiaomi Mi Max 2.

Woensdag zijn er al mogelijke details gelekt van het toestel. De Xiaomi Mi Max zou namelijk een scherm van 6,44-inch gaan krijgen, wat alweer 0,24-inch groter zal zijn dan de Samsung Galaxy S8 Plus (6,2-inch) of 0,64-inch de high-end iPhone 8 (5,8-inch). Onder de motorkap zou wellicht 6 GB aan werkgeheugen zitten, evenals een Snapdragon 660-processor. Ook zou er 128 GB aan intern geheugen aanwezig zijn en een accu van 5000 mAh. Qua design zou de Mi Max 2 ontzettend veel moeten gaan lijken op de eerste Xiaomi Mi Max.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.